Τρίτη 19 Μαΐου 2015

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ : Αν δεν υπογραφεί συμφωνία, η Ελλάδα θα καταστραφεί





Αργεί ακόμη η επίτευξη συμφωνίας, τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας

Αργεί ακόμη η επίτευξη μιας συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και πιστωτών, εκτίμησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, τονίζοντας ότι αν δεν υπάρξει συμφωνία η Ελλάδα θα καταστραφεί.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά», ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι θα πανηγυρίσει όταν «υπογράψει το δικό του μνημόνιο ο κ. Τσίπρας» και πρόσθεσε ότι «θέλω πάρα πολύ να υπογράψει συμφωνία ο κ. Τσίπρας, εάν δεν υπογραφεί συμφωνία η Ελλάδα θα καταστραφεί».

Ερωτηθείς σχετικά με τα περί σχεδίου Juncker για την Ελλάδα, σημείωσε ότι «το χθεσινό σχέδιο δεν μπορεί να υπάρξει», καθώς κάτι τέτοιο σημαίνει ότι «πρέπει να φύγει το ΔΝΤ από τη μέση και ο όρος για να φύγει είναι να πάρει τα 30 δισ. από κάποιον».

«Για να πάρει τα 30 δισ. από τους Ευρωπαίους πρέπει να πάνε στα κοινοβούλια. Λέτε να υπάρχουν πολλά κοινοβούλια που θα ψηφίσουν αυτό το πράγμα;», διερωτήθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.
Κληθείς να απαντήσει ποια θα είναι η στάση της Ν.Δ. αν έρθει η συμφωνία στη Βουλή, σημείωσε ότι ακόμη δεν ξέρουμε ποια θα είναι η συμφωνία και πρόσθεσε ότι το κόμμα του «σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να αφήσει την Ελλάδα να καταρρεύσει».

«Η Ν.Δ. είναι το κόμμα της Ευρώπης, άλλο όμως το να μην αφήσουμε την Ελλάδα να καταρρεύσει και άλλο ότι θα πάμε να σώσουμε τον Τσίπρα, είναι δύο διαφορετικά θέματα.

»Γιατί αν ο κ. Τσίπρας μας πει «εγώ, κύριοι, έχω μια συμφωνία, αυτή είναι, μπορεί να μην σας αρέσει, αλλά δεν υπάρχει άλλη και δεν έχω την κοινοβουλευτική πλειοψηφία να την περάσω στην Βουλή», αν αυτή είναι η κουβέντα μας, πάει να πει ότι ο κ. Τσίπρας δηλώνει ότι δεν έχει την δεδηλωμένη.

»Αν δεν έχει την δεδηλωμένη τότε καλεί την Αξιωματική Αντιπολίτευση σε πολιτική συμφωνία. Αν γίνει πολιτική συμφωνία θα έχει και τις ενστάσεις της Ν.Δ.», επισήμανε.










Πηγή

Πηγή: http://www.zoomblog.org/2015/05/blog-post_766.html#ixzz3abDee3Up

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...