Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΙ






ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΙ. Πνευματικά Δικαιώματα επί των Ολυμπιακών Αγώνων.

Είναι γεγονός ότι η χώρα μας, κατά το 19ο και 20ο, αιώνα έχει υποστεί τη μεγαλύτερη εκμετάλλευση από τον ξένο παράγοντα αλλοιώνοντας όχι μόνο τη γεωπολιτική της θέση και τα σύνορά της αλλά και τον πολιτισμό της, τη γλώσσα της και την παιδεία της. Δυστυχώς, καμία πολιτική δύναμη της χώρας μας δεν έχει αντισταθεί, μέχρι και σήμερα, στις συνεχείς επιδρομές όλων εκείνων που θέλουν το Ελληνικό έθνος γονατισμένο στις άγριες διαθέσεις των μεγάλων κέντρων εξουσίας.

Η μεγαλύτερη διάβρωση στον τομέα του πολιτισμού μας πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό ιδεώδες, στην Ολυμπιακή ιδέα και στο Ολυμπιακό πνεύμα.

Ήταν ίσως η πρώτη παγκοσμιοποιημένη ιδέα η οποία τελικά, όπως εξελίχτηκε, απέτυχε παταγωδώς αποδεικνύοντας περίτρανα το πρώτο εγχείρημα οικονομικής εκμετάλλευσης και αναδεικνύοντας τις ως συνήθως πονηρές σκέψεις εκείνων που πάντα ήθελαν την Ελλάδα ουραγό των εξελίξεων και με πρώτη σκέψη, βεβαίως, το ίδιο οικονομικό όφελος.

Πιστεύουμε ότι οι Ολυμπιακοί αγώνες, όπως γίνονται, είναι κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας.

Η πρώτη κλεμμένη και παγκοσμιοποιημένη ιδέα με παράδοση χωρίς όρους και προϋποθέσεις του πολιτισμού μας για ασύδοτη εκμετάλλευση από το παγκόσμιο οικονομικό κεφάλαιο. Πιστεύουμε επίσης ότι η Ολυμπιακή ιδέα - μαζί με τα γλυπτά του Παρθενώνα, την Αφροδίτη της Μήλου και τα άλλα κλεμμένα μνημεία του πολιτισμού μας - ανήκουν στους Έλληνες και στην Ελλάδα.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ λοιπόν πιστεύει πως είναι επιβεβλημένο νομικά, ηθικά και εθνικά δίκαιο - όπως τα γλυπτά του Παρθενώνα - έτσι και οι Ολυμπιακοί αγώνες να επιστρέψουν στον τόπο που γεννήθηκαν και να τους διαχειρίζεται η χώρα που τα δημιούργησε ή διαφορετικά να μας παρέχει κάθε χώρα που θέλει να τους διοργανώσει ένα πολύ σοβαρό αντίτιμο ως "Πνευματικά Δικαιώματα επί των Ολυμπιακών Αγώνων".

Ξεκινούμε μία προσπάθεια να διεκδικήσουμε όλα όσα μας λήστεψαν και τα εκμεταλλεύτηκαν με τεράστιο οικονομικό όφελος. Είναι αναγκαίο να διεκδικήσουμε τους Ολυμπιακούς αγώνες, τις ιδέες μας, τον πολιτισμό μας, την ιστορία μας και να τα διαχειρίζονται οι Έλληνες με το όποιο οικονομικό όφελος υπέρ της χώρας στην οποία και ανήκουν. Σ΄ αυτή τη δύσκολη εποχή που ζούμε ως Έλληνες θέλουμε να αντιδράσουμε δυναμικά να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας και όσα μας ανήκουν χωρίς ηττοπάθεια και φόβο.

Δεν πρέπει να μείνουμε αδρανείς. Έχουμε χρέος να προστατεύσουμε εμείς το πολιτισμό μας και τα δικαιώματά μας. Να υψώσουμε το ανάστημά μας, να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα, να βάλουμε εμείς τους κανόνες σε όσα μας ανήκουν και να μην επιτρέψουμε να καπηλεύονται άλλοι συνεχώς τον πολιτισμό μας, την ιστορία και όλα όσα οι Έλληνες δημιούργησαν και ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ.






ellhnikhkosmokratoria.com

Το διαβάσαμε από το: ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΙ http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/09/blog-post_83.html#ixzz3kUUOcFd3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...