Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΣΦΡΑΓΙΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ! (BINTEO)








“ NEW WORLD ORDER”

Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ , Η “NOMIMΟΠΟΙΗΣΗ” ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

ΤΑ ΤΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.



Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Τα πολιτικά γεγονότα στην Ελλάδα τους τελευταίους τρείς μήνες εξελίχθηκαν με τέτοιο τρόπο, που μας έκαναν να “ξεχάσουμε” την επίθεση που δεχόμαστε σαν έθνος από την ΝΠΤ. “NEW WORLD ORDER”.

Το να πιστεύει κάποιος πως ένα κόμμα που αναρριχήθηκε στην εξουσία, το πέτυχε μόνο του και δεν βρίσκεται δεμένο στο άρμα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, αυτό θα έλεγα δεν είναι μόνο αφέλεια και ουτοπία, αλλά παραλογισμός. Τα πράγματα πλέον θα τα λέμε με το όνομά τους, γιατί από δω και πέρα με αυτήν την ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ γίνονται πολύ επικίνδυνα.

ΤΟΥΣ 14 ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΕ ΑΛΕΞΗ; Ο ΣΟΡΟΣ;

Αν σας πέρασε απαρατήρητο να σας πω, πως στην τωρινή συγκυβέρνηση πολλά υπουργεία, ΔΕΝ τα ανέλαβαν βουλευτές των κομμάτων που ψήφισε ο λαός, αλλά εξωκοινοβουλευτικοί που διορίστηκαν από την “ΝEW WORLD ORDER”.

14 AΓΝΩΣΤΑ ΑΤΟΜΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΛΑΟΣ, έχουν τοποθετηθεί υπουργοί και υφυπουργοί. Γιατί άραγε; Τόσο άσχετοι και ανίκανοι είναι όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ; Τότε γιατί ζητάνε την ψήφο του λαού οι άχρηστοι; Για να βάλλουν άλλους να κυβερνήσουν;

Αυτοί λέγονται “σφήνες” της “Νέας Τάξης” και αυτό γίνεται, μόνο όταν η “ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ” θέλει συγκεκριμμένη υπηρεσία. Τότε τοποθετεί άτομα, που θα εκτελέσουν αδιαμαρτύρητα τις εντολές που θα λάβουν.

Έπιασαν λοιπόν το Υπ. Παιδείας με τον Αριστείδη Μπαλτά, γιατί ΄οπως είχε πει ο Κίσινγκερ “ο Έλληνας πρέπει να χτυπηθεί στην παιδεία”.

Έπιασαν το υπ. Εξωτερικών με τον Νίκο Κοτζιά γιατί πρέπει να ελέγχεται η εξωτερική πολιτική και να μην πιστεύετε τις μπαρούφες περί ανοίγματος στην Ρωσία.

Έβαλαν τον Παναγιώτη Νικολούδη, Υπουργό Επικρατείας αρμόδιo για την καταπολέμηση της διαφθοράς. Αν σε αυτή την θέση έμπαινε κάποιος αδιάφθορος, θα μπορούσε να κλείσει μέσα τους πάντες, αφού η Ελλάδα είναι η πρώτη διεφθαρμένη χώρα στην Ευρώπη. Έβαλαν δικό τους, για να μην κινδυνεύουν οι διεφθαρμένοι.

Έπιασαν το υπ. Δικαιοσύνης με τον Νίκο Παρασκευόπουλο, γιατί αν δεν ελέγχεις την Δικαιοσύνη και τις αποφάσεις της κάηκες.

Έβαλαν τον Αλέκο Φλαμπουράρη, Υπουργό Επικρατείας αρμόδιο για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου, για να ελέγχεται από την Νέα Τάξη όλο το έργο της κυβέρνησης.

Έβαλαν και τον Δημήτρη Μάρδα, Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών δίπλα στον Βαρουφάκη και αν καταλάβουμε τον ρόλο του Βαρουφάκη και αναγκαστούν να τον “σχολάσουν”, ΠΑΛΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ αναλαμβάνει υπουργός.

Εδώ είναι έξι από τους δεκατέσσερις. Αυτό για να καταλάβετε πως όλη η Κυβέρνηση ελέγχεται από υπαλλήλους της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ και όχι εκλεγμένους Βουλευτές.

ΑΥΤΟΙ ΜΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ;;;;;;

Α ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ. Δεν ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ούτε ποιοί κυβερνάνε, αλλά τουλάχιστον ελπίζω κάποια στιγμή να καταλάβετε και να τιμωρήσετε αυτούς τους δολοφόνους των Ελλήνων και της Ελληνικής Δημοκρατίας.

ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΑΝ

Όπως είδαμε η Νέα συγκυβέρνηση ΕΚΤΕΘΗΚΕ στον Ελληνικό λαό και έριξε τις ΜΑΣΚΕΣ πολύ πιο γρήγορα απ’ ότι θα περίμενε και ο πιο υποψιασμένος.

Ήταν δε τόσο κραυγαλέα και απροκάλυπτη η “κολοτούμπα” που έκανε, ώστε έφθασε σε σημείο ο Ευρωβουλευτής Μανώλης Γλέζος, που είναι η ΣΗΜΑIΑ του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., να τους πει με.... λίγο πιο ευγενικό τρόπο, “αντε βρέ ξεφτίλες που ήρθα και μαζί σας και σας έκανα κυβέρνηση”.

Επίσης και ο έντιμος αλλά αφελής Αλέξης Μητρόπουλος, είναι κατηγορηματικός: Δεν καταργήθηκε κανένα μνημόνιο. http://www.triklopodia.gr/den-katargithike-kanena-mnimonio-lei-o-alexis-mitropoulos/

ΤΙ ΣΥΝΕΒΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ “ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ”;;;

Καταρχήν σε τόσο σοβαρά ζητήματα που αφορούν το μέλλον της Ευρωζώνης και παίζονται τρισεκατομμύρια, είναι αστείο να νομίζει κάποιος πως αποφασίζει ο Βαρουφάκης ή ο Τσίπρας, ή ακόμα και ο Σόιμπλε. Οι αποφάσεις παίρνονται στα υψηλότερα επίπεδα της “ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ” και υποχρεώνουν τους “διαπραγματευόμενους” να ακολουθήσουν τις αποφάσεις τους.

Εδώ πάντως έγινε μία ξαφνική αλλαγή της απόφασης που εξέθεσε την Κυβέρνηση. Από αυτό η κυβέρνηση , ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. Και εκτός από την εμπιστοσύνη του κόσμου που ήδη την έχασε, έχει αρχίσει και χάνει και την στήριξη των πραγματικών αντιμνημονιακών πολιτικών στελεχών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. που αισθάνονται πλέον, ότι “κάτι λάθος γίνεται”.

Δεν είναι όλα τα στελέχη της συγκυβέρνησης συνειδητά πουλημένοι στην Νέα Τάξη ούτε ηλίθιοι. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΦΕΛΗΣ και ακολουθούν την γραμμή του κόμματος που την ΧΑΡΑΖΟΥΝ ΑΛΛΟΙ. Όταν όμως διαφωνούν με την ηγεσία, τους παραμυθιάζουν εκπαιδευμένοι “παπαγάλοι” της “Νέας Τάξης”, πως αυτήν την διαφωνία, δεν πρέπει να την δείχνουν προς τα έξω, για το καλό της “ενότητας” της κυβέρνησης, διαφορετικά θα πέσει η κυβέρνηση. Έτσι λοιπόν, κάνουν συνεχώς “γαργάρα” τις διαφωνίες τους και ακολουθούν τις αποφάσεις της “Νέας Τάξης”. Έως πότε όμως;

Τώρα θα πούμε τι συνέβει και γιατί υποχρεώθηκαν, να κάνουν αυτήν την “κολοτούμπα” KAI ΝΑ EΚΤΕΘΟΥΝ.

ΑΥΤΟΙ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

Ο πολυσυνασπισπός του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ο Αλέξης Τσίπρας και ο τοποθετημένος υπ.Οικονομικών και “εκλεκτός” του ΣΟΡΟΣ Γιάννης Βαρουφάκης, δεν ήρθαν ως κυβέρνηση, για να κυβερνήσουν ΦΙΛΟΓΕΡΜΑΝΙΚΑ και με τους όρους της Ευρωζώνης. Ούτε περίμεναν πως θα τους πουν τελευταία στιγμή να κάνουν “κολοτούμπα”.

Ήρθαν ως ο Αμερικάνικος “δάκτυλος”, - που τον έδειχνε ο κ. Βαρουφάκης από το 2012 - για να χρεοκοπήσουν την Ελλάδα μέσα στο ευρώ και να διαλύσουν το ευρώ και την Ευρωζώνη.

Γιάννης Βαρουφάκης: “fuck you Germany”. “Χρεοκοπία μέσα στο ευρώ”.


Γιάννης Βαρουφάκης: “Όχι έξοδος της Ελλάδος από το ευρώ, αλλά χρεοκοπία μέσα στην €zone”.

Αυτά τα έλεγε ο κ. Βαρουφάκης, χρόνια πριν τον κάνουν υπ. Οικονομικών και χωρίς να είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτός βέβαια ήξερε ότι θα γίνει υπουργός οικονομικών και η αλήθεια είναι πως πήγαινε στο “Eurogroop” με εντολές να χρεοκοπήσει την Ελλάδα και να διαλύσει την Ευρωζώνη, αφού αυτός είναι και ο σχεδιασμός του Σόρος και της “ΝEW WORLD ORDER”.
Σιγά μην πιστεύει κανείς, πως θα μπορούσε ο “Γιαννάκης”, να παίζει τον “μάγκα” με την τύχη της Ελλάδος και την πορεία ολόκληρης της Ευρώπης, αν δεν εκτελούσε εντολές της “NEWWORLD ORDER”.
Γι’ αυτό και το έπαιζε “άνετος” και “μάγκας”, και μιλούσε για “Αρμαγεδώνα” εννοώντας την καταστροφή της Ελλάδος και της Ευρωζώνης. Μία ολοκληρωτική διάλυση δηλαδή της χώρας και του ευρώ, με επιστροφή στο δολλάριο. Γι΄αυτό και το δολλάριο ανεβαίνει συνεχώς σε σχέση με το το ευρώ. Γιατί ο Σόρος και αυτοί που γνωρίζουν το παρασκήνιο, παίζουν πάνω στο δολλάριο.

Δεν ήρθαν λοιπόν με προοπτική να κυβερνήσουν, αλλά να πτωχεύσουν την χώρα μέσα στο ευρώ, για να συμπαρασύρει και την Ευρωζώνη.
Θα έλεγα πως οι περισσότεροι, Έλληνίδες και Έλληνες, έπεσαν μέσα στην καλοστημένη παγίδα της εικονικής “αντίστασης” και ζητωκραύγαζαν στις πλατείες, ζητώντας ουσιαστικά την χρεοκοπία και τον θάνατο της Ελλάδος, αφού κανένας δεν καταλάβαινε τι σημαίνει χρεοκοπία της Ελλάδος, χωρίς να έχει γίνει λογιστικός έλεγχος του χρέους, για να ξέρουμε αν χρωστάμε και τι χρωστάμε και με το χρέος να έχει υπαγωγή στο Αγγλικό Δίκαιο.
Ο Βαρουβάκης όμως, ο Τσίπρας, ο Σόρος και αυτοί που το επεδίωκαν ήξεραν τι σημαίνει αυτό. ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ.
AYTO το παρακάτω βίντεο αποθανατίζει με έναν εξοργιστικό τρόπο τις αθλιότητες και τις προδοσίες της προηγούμενης συγκυβέρνησης. Σε κάποιο σημείο ο Συνταγματολόγος καθηγητής κ. Κασσιμάτης αναφέρει πως κάποιοι σκληροί καταχρηστικοί όροι, δεν έχουν ξαναμπεί σε δανειακές συμβάσεις πουθενά στον κόσμο και αυτά δεν τα υπογράφεις, ούτε με το μπιστόλι στον κρόταφο.Δυστυχώς τα έχουν ψηφίσει οι προηγούμενοι “Έλληνες” προδότες, αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ, γιατί ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ.

Γιατί τα σχέδια της “NEW WORLD ORDER” δεν αλλάζουν. Οι ηθοποιοί και οι κομπάρσοι αλλάζουν. Αλλά και αυτούς όταν δεν τους έχουν μέσα στη Βουλή, τους διορίζουν αυτοί, και ας μην τους έχει ψηφίσει ο λαός. ΝΟΜΙΖΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΤΕΛΩΣ “ΤΥΦΛΟΙ”
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ "EUROGROUP"
Αυτό που έγινε καταρχήν στο “Eurogroup”, είναι πως η Aμερικάνικη πλευρά και ο Σόρος, συμφώνησαν την τελευταία στιγμή, στην τετράμηνη αναβολή της Ελληνικής χρεοκοπίας. Δώθηκε λοιπόν στην κυβέρνηση εντολή “κολοτούμπας” και να συνεχίσουν την ίδια κυβερνητική πορεία, σύμφωνα ΠΑΛΙ με τις επιταγές των ΓΕΡΜΑΝΩΝ.
Μπορεί όμως να αποφάσισαν ΞΑΦΝΙΚΑ να αναβάλλουν την χρεοκοπία, αλλά οι στόχοι δεν άλλαξαν. ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΙΔΙΟΙ. Η άμεση ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ή, η σταδιακά κλιμακούμενη ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ, είναι το ΙΔΙΟ ΜΕΣΟΝ, για να επιτευχθούν ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΟΧΟΙ.


Δηλαδή κατά τον Σόρος και τους Αμερικανούς με την ΑΜΕΣΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ θα επιτευχθούν καλύτερα οι ΣΤΟΧΟΙ, ενώ κατά τον Σόιμπλε και τον Γερμανικό πυρήνα, οι στόχοι θα επιτευχθούν καλύτερα και πιο ακίνδυνα, με τον "νόμο" και την σταδιακά κλιμακούμενη ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ;

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ της “NEW WORLD ORDER” που ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ και ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ τώρα την Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να τις ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ με τον Γερμανικό τρόπο, είναι οι εξής και παρακαλώ να δώσουμε προσοχή, διότι είναι η πρώτη φορά που θα αναφερθούν όλες και αναλυτικά.

Ο πρώτος στόχος, είναι η υποχρεωτική παραλαβή από τους Έλληνες, της ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ, που είναι ο “πρόδρομος” του τελικού ανθρώπινου σφραγίσματος. Είναι αυτή η κάρτα, που όπως μας λέει ο άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος στην Αποκάλυψη, κανείς δεν θα μπορεί να αγοράσει ή να πουλήσει τίποτα, αν δεν την έχει.

Ο δεύτερος στόχος, είναι η ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ του Ελληνικού χρέους, αφού Η Ε.Κ.Τ. και το Δ.Ν.Τ. ξέρουν ΚΑΛΥΤΕΡΑ από μας, πως ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΟ, ΠΑΡΑΝΟΜΟ και κατά το Ελληνικό Σύνταγμα, ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ. Ψάχνουν τρόπους λοιπόν για να το νομιμοποιήσουν και να ΔΕΣΟΥΝ την ΕΛΛΑΔΑ ΝΟΜΙΜΑ, ή να το ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ με ένα ΑΛΛΟ αλλά ΝΟΜΙΜΟ ΧΡΕΟΣ.

Ο Τρίτος στόχος, είναι Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ της Ελλάδος. Με ειδικά διατυπωμένα άρθρα, που θα ΑΝΟΙΓΟΥΝ τον δρόμο για την ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ του Ανύπαρκτου χρέους, αλλά και θα αφήνουν παράθυρα, για ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗ του κράτους και από άλλες πηγές,εκτός των Διεθνών μηχανισμών στήριξης. Δηλαδή να μπορεί το κράτος να συνάπτει δανειακές συμβάσεις, ακόμα και με ΙΔΙΩΤΕΣ.

Ο Σόρος και τα Αμερικανικά αρπαχτικά, θεωρούν πως με την ανεξέλεγκτη χρεοκοπία και την διάλυση του κράτους που θα φέρει αυτή, από τις λεηλασίες που θα επιδοθούν τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ θα ΕΠΙΤΕΥΧΘΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ.

Θεωρούν πως οι Έλληνες, μετά από την διάλυση της Ελλάδος, θα πάρουν εύκολα την ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ προκειμένου να αποκτήσουν πρόσβαση σε βασικά αγαθά, και θα δεχθούν εύκολα πάλι, ένα ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΑΝΕΙΟ για την ανασυγκρότηση της χώρας, που εκείνη την στιγμή που θα είναι διαλυμένη η χώρα, δεν θα εξετάζουν και πολύ τους όρους του δανείου, αλλά που θα είναι τέτοιοι, ώστε να μην μπορεί ΑΥΤΌ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ, να αποπληρωθεί ΠΟΤΕ.

Ο Σόιμπλε και τα Γερμανικά “αρπαχτικά” από την άλλη, θεωρούν πως είναι επικίνδυνο να επιτεθούν στους Έλληνες με αυτόν τον τρόπο, γιατί οι Έλληνες στον κίνδυνο γίνονται απρόβλεπτοι. Γι’ αυτό επιμένουν στην σταδιακή και κλιμακούμενη χρεοκοπία και αφού ελέγχουν την κυβέρνηση και την δικαιοσύνη, σε συνδυασμό ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ που μας χτυπάνε για να μας κοιμίζουν, θεωρούν πως θα πετύχουν τους στόχους τους, ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ και τα ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ της ΒΟΥΛΗΣ. Έτσι όπως έχουν κάνει δηλαδή ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ. Δηλαδή πιστεύουν πως θα φέρουν την Ηλεκτρονική κάρτα ελέγχου και θα ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ το Ελληνικό χρέος, με τον “νόμο” και όχι με την χρεοκοπία.

Να γνωρίζετε πως δεν υπάρχει διαφορετικός ρόλος κυβέρνησης και αντιπολίτευσης. Οι Έλληνες είμαστε εντελώς προδομένοι και αν έρθουν ΑΥΤΑ στην Βουλή, θα υποστηριχθούν και από την Ν.Δ. και από το ΠΑΣΟΚ και από το ΠΟΤΑΜΙ, που θέλει να απαλειφθεί και ο όρος “ΕΘΝΟΣ” από το ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

Το ανέφερα με πίκρα πιο πάνω και θα το ξαναπώ τώρα: Α ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ. Δεν ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. Και φυσικά ούτε φαντάζεστε τι έρχεται. Πρέπει όμως αυτή την χρονική στιγμή να ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ και να κλείσετε τα αυτιά και τα μάτια, σε οτιδήποτε μας κοιμίζει και μας αποπροσανατολίζει, για να μην βλέπουμε την ΕΠΙΘΕΣΗ που μας κάνει η “ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ”.

ΚΑΙ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ, ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΤΩΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ. Γιατί αν τα πετύχει αυτά, τότε κέρδισε την Ελλάδα και έκανε τους Έλληνες σκλάβους.

Το νου σας λοιπόν και τα μάτια στραμμένα στην Βουλή, γιατί αν κοιμηθούμε, ΔΕΝ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ. Είναι όλοι συνεννοημένοι και Κυβέρνηση και Αντιπολίτευση.

Ότι έκαναν οι προηγούμενοι, τα ίδια θα κάνουν και αυτοί. Θα προσπαθήσουν να τα φέρουν ΜΕ ΤΟΝ “ΝΟΜΟ”.

Η μέθοδος είναι ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ και την είχε εφαρμόσει ο ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ, που ψηφίζοντας νόμους διέλυσε την Γερμανία, ψηφίζοντας νόμους έθεσε ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ την αντιπολίτευση, ψηφίζοντας νόμο διέλυσε την ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ Βουλή και έγινε Δικτάκτορας ΜΕ ΤΟΝ “ΝΟΜΟ”.

TO NOY ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ και να μην πέσετε στις παγίδες που θα σκορπίσουν για να θολώσουν πάλι τα νερά.

Θα εξαγγείλουν πάλι καμία από τις γνωστές “εξεταστικές” για να ασχολείται ο κόσμος. Μπορεί αυτοί να βρούν τον Μέγα Αλέξανδρο για κάνα μήνα, μέχρι να καταλάβουν πως δεν ήταν αυτός. Μπορεί να μοιράζουν με τα λόγια λεφτά και να εξαγγέλουν μέτρα “ανακούφισης”, αλλά η φτώχια θα παραμένει, ο κόσμος θα εξακολουθεί να είναι άστεγος και να αυτοκτονεί.

Μπορεί μετά να βρουν “εξωγήινους”, να “πατάξουν” όπως ο ΓΑΠ την φοροδιαφυγή, να εμφανιστεί καμία καινούργια λίστα “Λαγκάρντ” ή με άλλο πιο “τραβηχτικό” όνομα, να έρθουμε σε πορεία σύγκρουσης με κομήτη, ή να μας κάνουν κάθε μέρα επίθεση και απόβαση οι Τούρκοι.

Και αυτό το παραμύθι “πουλάει”, αφού οι περισσότεροι Έλληνες δεν γνωρίζουν, πως αυτές οι προκλήσεις είναι άνευ ουσίας και γίνονται μόνο για να δίνουν στον κόσμο φόβο και τροφή για συζητήσεις, και στις ΗΠΑ χρήμα για ανταλλακτικά, αφού όσο και οι δύο χώρες βρίσκονται στο ΝΑΤΟ και με έδρα στον ΟΗΕ, δεν μπορεί να επιτεθεί βάση καταστατικών η μία στην άλλη. Μπορεί να υπάρξει μόνο θερμό επεισόδιο, με διάρκεια μέχρι 6 ώρες. Το ζητούμενο είναι να μην έχουμε προδότες υπουργούς και αρχηγούς όπως είχαμε στα Ίμια, ώστε η λήξη του θερμού επεισοδίου να μας βρεί νικητές.

Αν αποφασίσει η “Νέα Παγκόσμια Τάξη”, να μας επιτεθεί στρατιωτικά η Τουρκία, τότε θα πρέπει μία από τις δύο χώρες, να έχει παράνομη κυβέρνηση που δεν την αναγνωρίζει ο ΟΗΕ. Αλλά επειδή και πάλι υπάρχει εμπόδιο στο καταστατικό του ΝΑΤΟ, θα πρέπει πάλι η μία χώρα να έχει αποχωρήσει από το στρατιωτικό σκέλος του ΝΑΤΟ.

Όταν δούμε να γίνονται αυτά στην πράξη, τότε θα υπάρχει πράγματι κίνδυνος.

ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ, ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΑΝΕ ΑΛΛΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

Γιατί τώρα , ΜΟΝΟ τρία πράγματα ΚΑΙΓΕΤΑΙ να κάνει στην Ελλάδα η “ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ”.

Είναι αυτά που είπαμε και θα τα ξαναπούμε γιατί πρέπει να τα “χωνέψουμε”.

Πρώτον: ΝΑ υποχρεώσουν τους Έλληνες να παραλάβουν την ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ, διότι εκτός του ηλεκτρονικού φακελώματος των προσωπικών δεδομένων, είναι και ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΟΥ.

Δεύτερον: Να ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ με οποιοδήποτε τρόπο το ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ και ΠΑΡΑΝΟΜΟ Ελληνικό χρέος για να ΔΕΣΕΙ ΝΟΜΙΜΑ την χώρα και

Τρίτον: να γίνει Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ της Ελλάδος , για να ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ την ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ του Ανύπαρκτου χρέους ακόμα και μεταχρονολογημένα. Αλλά και να ανοίξει “παράθυρα” για νέες μορφές ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ.

Προσέξτε. Γιατί ενώ το χρέος της Ελλάδος είναι ΕΙΚΟΝΙΚΟ και ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ, αντί να θέλουν να το διαγράψουν, προσπαθούν να το ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ. Προσέξτε.

ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ.

Θα καταλάβουμε πολύ σύντομα οι Ελληνίδες και οι Έλληνες, με τι ΦΙΔΙΑ και τι ΛΥΚΟΥΣ έχουμε μπλέξει.

Αυτή είναι η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ που θα βάλει τους δυσβάσταχτους φόρους χωρίς να προλάβει να εισπράξει.

Αυτή είναι η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ που θα βάλει φόρους στα “κοτέτσια” και στα “παράθυρα”. Ο φόρος στα “παράθυρα”, ή θα είναι φόρος στα σπίτια που δεν έχουν “ενεργειακά” παράθυρα, ή θα είναι κάποιος φόρος στα προγράμματα “windows

Αυτή είναι η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ που θα προσπαθήσει να μας φέρει το πρώτο ηλεκτρονικό χάραγμα του Αντίχριστου. Δεν θα το καταφέρει με τον τρόπο των Γερμανών και γι’ αυτό τον Ιούνιο θα μας χρεοκοπήσουν. Η ΕΠΟΜΕΝΗ κυβέρνηση, που θα αναλάβει μετά την χρεοκοπία θα το ξαναπροσπαθήσει, γιατί τότε αναγκαστικά, μόνο με την ηλεκτρονική κάρτα θα έχεις πρόσβαση σε φαγητό.

Αυτή τότε θα είναι μία μικρή περίοδος δοκιμασίας για τους Χριστιανούς, αλλά θα είναι μικρή, γιατί θα μεσολαβήσουν τα γεγονότα της Κωνσταντινούπολης και όλα θα αλλάξουν.

Όσοι λάβουν το χάραγμα του Αντίχριστου, δεν θα επιζήσουν για να δούν την ΘΕΪΚΗ ΛΙΑΚΑΔΑ. Όχι βέβαια από τιμωρία του Θεού, αλλά επειδή θα αποκτήσει δικαιώματα επάνω στην ζωή τους, ο μισάνθρωπος Αντίχριστος που θα τον επιλέξουν για Θεό.

Αυτό που μπορούμε με την ελευθερία μας να κάνουμε στην ζωή μας, είναι να ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΑΣ. Και ανάλογα με την επιλογή μας, απολαμβάνουμε στη ζωή μας, τα αισθήματα που τρέφει για μας ο Θεός μας. Αυτή η μικρή και λιτή παράγραφος νομίζω αποτυπώνει καθαρά, ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ και ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, σήμερα στον κόσμο.

ΜΙΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ

Το μεγάλο ΑΓΧΟΣ που έχει αυτή τη στιγμή η “NEW WORLD ORDER” είναι ΕΝΑ. Να μπορέσει να ΔΕΣΕΙ την ΕΛΛΑΔΑ με ένα ΝΟΜΙΜΟ ΔΑΝΕΙΟ για τα επόμενα 100 χρόνια και να ΔΩΣΕΙ με οποιοδήποτε τρόπο στους Έλληνες, το πρώτο ηλεκτρονικό ΧΑΡΑΓΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ και ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ.

Και τώρα σε πρώτη φάση, θα το προσπαθήσει με τον ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ. Δηλαδή ΝΟΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ Η ΒΟΥΛΗ και ρίχνοντας παράλληλα τα απαραίτητα “καπνογόνα”, που θα δημιουργούν πάλι ένα “παραπέτασμα”, για να μην διακρίνεται από τον λαό η απάτη και η επιχειρούμενη νέα προδοσία.

Το άρθρο να το διαδώσετε γιατί αυτή είναι η δύναμή μας και η αντίστασή μας. Και να θυμάστε πως Κυβερνάει μία ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ και ΑΓΝΩΣΤΗ ομάδα της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ και όχι αυτοί που ψηφίσαμε. Τα μάτια μας και η προσοχή μας στραμμένα ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. Από τη Βουλή θα προσπαθήσουν ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΠΑΛΙ όπως έκαναν και οι προηγούμενοι ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ που συμφωνήθηκε στο “Eurogroup” και αυτήν ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ να δοκιμάσει σε πρώτη φάση, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Θα το προσπαθούν αυτό μέχρι τον ΙΟΥΝΙΟ και αφού δεν θα το καταφέρουν, θα δοκιμάσουν μετά με την Αμερικάνικη μέθοδο της χρεοκοπίας.

Οπλιστείτε με πίστη στον Θεό μας και μην φοβάστε τίποτα. Ο Αντίχριστος και η “ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ” είναι σαν ένα “φτερό στον άνεμο” μπροστά στην δύναμη του Θεού. Και οι Έλληνες κρατάμε την δύναμη του Θεού στα χέρια μας. Γι’ αυτό μας τρέμουν.

Όσο και να αγωνίζονται, όσο και να προσπαθούν, Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΣΦΡΑΓΙΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Γι’ αυτό και από τους ΕΛΛΗΝΕΣ, θα ΝΙΚΗΘΕΙ ο Αντίχριστος και οι δυνάμεις του.

Το έχουν είπε οι άγιοι του Θεού και όταν μιλούν οι άγιοι βάζει ο Θεός την υπογραφή Του.

“Και ο Θεός την υπογραφή Του ωρέ Έλληνες, δεν την παίρνει πίσω” (Θ. Κολοκοτρώνης)

Ιωάννης Λαμπρόπουλος

συγγραφέας-ερευνητής

giannis_lampropoulos@yahoo.com

ΥΓ.Νέμεσις: Η απονομή πραγματικής δικαιοσύνης, η Θεία Δίκη, που σύντομα θα αποδοθεί στους υπαίτιους της εξαθλίωσης των Ελλήνων, στους δολοφόνους των χιλιάδων συμπολιτών μας μέσα από την φτώχεια και την ανέχεια, σε εκείνους που ξεπουλάνε τα χώματα που έχουν ποστιστεί με το αίμα των προγόνων μας στο διάβα των αιώνων για να είμαστε εμείς ελεύθεροι.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ

«Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον..».Σωκράτης

1 σχόλιο:

  1. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ LIGHTSTREAM©


    LIGHTSTREAM η καλύτερη εταιρεία δανείου σε απευθείας σύνδεση είναι εδώ για να σας χορηγήσει το δάνειο που έχετε αναζητήσει χωρίς άγχος ή πολύ χαρτί εργασία χωρίς κρυφές πληρωμές.Έχετε ενοχληθεί από πού να πάρετε ένα δάνειο; απορρίφθηκε από τις τράπεζες λόγω της χαμηλής πιστωτικής σας βαθμολογίας; ή ανησυχείτε για το δανεισμό στο διαδίκτυο.

    Μην ανησυχείτε πια επειδή το LIGHTSTREAM LOANS θα σας χορηγήσει δάνειο με επιτόκιο μόλις 3%. Επικοινωνήστε μαζί μας (lightstreamloansinc@gmail.com).

    Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν. Επιχειρηματικά δάνεια, δάνεια αυτοκινήτων, στεγαστικά δάνεια, δάνεια σπουδαστών, πραγματική χρηματοδότηση, επενδυτής ακινήτων, δάνεια κατασκευής, στεγαστικά δάνεια. Καταναλωτικά δάνεια, δάνεια FHA, προσωπικά δάνεια, δάνεια αυτοκινήτων και κ.λπ.

    Η LIGHTSTREAM προσφέρει δάνεια χωρίς κρυφές πληρωμές από 1.000 έως 20.000.000 EUR / USD / POUNDS για διάρκεια 1 έως 20 ετών. Είμαστε στη διάθεσή σας σε όλες τις ώρες της ημέρας. Οι μέθοδοι μας είναι απλές και σύντομες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να υποβάλετε αίτηση και να λάβετε ένα δάνειο εντός 24 ωρών.
    Μην διστάσετε, μην αφήσετε το οικονομικό σας βάρος να σας πνιγεί. Μην αφήνετε τη χρηματοδότηση να σταματήσει αυτή την επιχείρηση, να σας στερήσει από αυτό το μηχάνημα, ένα νέο αυτοκίνητο ή ένα νέο σπίτι.

    Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στις επίσημες ηλεκτρονικές διευθύνσεις μας

    Email 1: (lightstreamloansinc@gmail.com)
    Email 2: (lightstreaminc@zohomail.com)

    LIGHTSTREAM©2020

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...