Τετάρτη, 22 Απριλίου 2015

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ!!! Ο Ελληνας που γράφει ιστορία με τους άθλους του

Ένα μοναδικό ρεκόρ από έναν σπουδαίο Έλληνα.
Ο Γεώργιος-Ιωάννης Τσιάνος, διασχίζοντας και την έρημο Σαχάρα, έγραψε παγκόσμια Ιστορία. Μετά και την προ ημερών επιτυχή ολοκλήρωση του υπερμαραθώνιου δρόμου, Marathon de Sables, στις αρχές του Απρίλιου, έγινε ο πρώτος άνθρωπος στην παγκόσμια ιστορία που έχει ολοκληρώσει τέσσερεις από τις πιο απαιτητικές προκλήσεις του κόσμου κάτω από πολύ διαφορετικές, ακραίες και επικίνδυνες περιβαλλοντικές συνθήκες.

-Το 2000, διέσχισε, κολυμπώντας, τη Μάγχη με τον γρηγορότερο χρόνο που καταγράφηκε παγκοσμίως εκείνη τη χρονιά και την καλύτερη ελληνική επίδοση ως σήμερα.

-Το 2004, έγινε ο πρώτος Έλληνας που ανέβηκε στο Έβερεστ από τη βόρεια και επικίνδυνη διαδρομή του Θιβέτ.

-Το 2011, με αφετηρία το νοτιότερο σημείο της Πελοποννήσου, κολύμπησε ασταμάτητα έως τις ακτές της Κρήτης, καλύπτοντας τη συγκλονιστική απόσταση των 62,76 μιλίων, και έγινε ο πρώτος άνθρωπος στην Ιστορία που κατόρθωσε να διασχίσει, κολυμπώντας, το ανοιχτό Αιγαίο Πέλαγος.

-Τον Απρίλιο του 2015, ολοκλήρωσε τον Marathon de Sables, έναν από τους πιο αντίξοους υπερμαραθώνιους, στην έρημο Σαχάρα. Μάλιστα, χαρακτηρίζεται από το Discovery Channel ως o σκληρότερος αγώνας δρόμου στη γη.

enlefko.fm

Το διαβάσαμε από το: Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ!!! Ο Ελληνας που γράφει ιστορία με τους άθλους του http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/04/blog-post_2894.html#ixzz3Y36UoaEG

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...