Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Απο τα χαράματα οι Καλύτεροι Πιλότοι του Κόσμου ζεσταίνουν τις μηχανές … Το Ελληνικό «TOP GUN¨ σαρώνει το Αιγαίο…Άρχισε ο «ΗΝΙΟΧΟΣ» !!!







Απο τα χαράματα οι Καλύτεροι Πιλότοι του Κόσμου ζεσταίνουν τις μηχανές …Όλα τα πιθανά σενάρια πολέμου θα εξεταστούν ,θα σχεδιαστούν και θα πραγματοποιηθούν στους Ουρανούς του Αιγαίου !

Η Άσκηση που για πρώτη φορά συμμετέχουν Ισραηλινοί Πιλότοι και οι Καλύτεροι Χειριστές του Αμερικανικού «TOP GUN» σε μια συνεκπαίδευση στην ουσία που θα συμβεί για πρώτη φορά ! (Στην άσκηση της ΠΑ αναφέρεται εκτενώς και το γνωστό SITE της Κίνας (www.news.cn)
Αν υπολογίσουμε οτι στην άσκηση «ΗΝΙΟΧΟΣ 2014 «πέρυσι είχαμε πάνω απο 700 απογειώσεις μαχητικών …Φέτος με την συμμετοχή των Καλύτερων Πιλότων του Κόσμου που είναι από τις τρεις Χώρες (ΗΠΑ-ΙΣΡΑΗΛ_ΕΛΛΑΔΑ) θα έχουμε χιλιάδες απογειώσεις με πολλαπλά επεισόδια !
To πολεμικό Ναυτικό συμμετέχει πολεμικά σκάφη με την Άσκηση «Αστραπή» στα νερά του Αιγαίου !
Για να δούμε τι θα απογειώσουν και οι Τούρκοι σήμερα που αναζητούν τα περίφημα (ΜΟΕ μνημόνιο Γιλμάζ -Παπούλια )που η Ελλάδα εφαρμόζει και η Τουρκία τα γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων της !
Να μην ξεχνάμε την αποφυλάκιση όλων των Αξιωματικών της Τουρκίας που σχετίζονταν με το (σχέδιο Βαριοπούλα της γνωστής Προβοκάτσιας στον Έβρο )και την αποκατάσταση των σχέσεων Κοσμικού Κράτους των Στρατηγών και Θεοκρατικού κράτους των Μουλάδων και του Ερντογάν !

ΠΗΓΗ



Το διαβάσαμε από το: Απο τα χαράματα οι Καλύτεροι Πιλότοι του Κόσμου ζεσταίνουν τις μηχανές … Το Ελληνικό «TOP GUN¨ σαρώνει το Αιγαίο…Άρχισε ο «ΗΝΙΟΧΟΣ» !!! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/04/top-gun.html#ixzz3XwThixp4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...