Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Η NASA γνωρίζει την Άφιξή μας





ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ : «ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ» (TOP SECRET GOVERMENT EXTRATERRESTRIAL PROJECT) «ΗΑΑRP : HIGH FREQUENCY ACTIVE AURORAL RESEARCH PROGRAM» (Υψηλής συχνότητας και δράσης Βορείου «Σέλας» -Ερευνητικό πρόγραμμα)

ΑΠΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ:.

«Προσοχή: Η ΝΑΣΑ γνωρίζει την άφιξή μας.

Η προετοιμασία που γίνεται στην Αριζόνα είναι σχετική με εμάς. Όμως• το πρόγραμμα που ετοιμάζουν είναι ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΜΑΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΥΛΕΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟ. ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ -ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ Η ΒΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΠΩΣ ΣΕ ΖΩΑ. Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΞΙΑ ΓΙ¨ΑΥΤΟΥΣ.

Έχουν μελετήσει το σχέδιο «ΗΑΑRΡ (ΧΑΑΡΠ)» όπου οι κυριότερες βάσεις του είναι η Αριζόνα των ΗΠΑ, η Γκαγκόνα της Αλάσκα, η Πύλος της Ελλάνιας. Οι Αποστάτες φοβούνται μόνο την Ελλάνια αλήθεια και θα προσπαθή-σουν να διχάσουν τους Έλληνες με ύπουλες μεθόδους. Παίζουν το τελευταίο και πιο οξυδερκές παίγνιον……………………… Ο Απόλλων αποτελεί ενσάρκωση κεντρικής ακτίνας του Όλου Φωτός, που υλοποιήθηκε πρώτα στον Γαλαξία της Ανδρομέδας και στη συνέχεια στην Λύρα, τον Σείριο και στην Γαία.

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΚΡΟΥΣΗΣ «ΗΑΑRΡ» ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΝΑΧΑΙΤΗΣΕΩΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΓΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ…………….»


Η σημε¬ρινή τεχνολογία των Αμερικανών είναι δοτή……τους την έδωσαν οι Αποστάτες όπως μας έχουν πληροφορήσει οι Ολύμπιοι. Την εκδοχή την επιβεβαιώνουν τα μυστικά αρ¬χεία της εποχής του Κρόνου, διότι το σχέδιο ΗΑΑRΡ είναι μια κακή απομίμηση της ηλεκτρομαγνητικής ομπρέλας του Κρό¬νου όταν είχε την ευθύνη βελτίωσης του ανθρώπινου είδους πριν από 50.000 χρόνια…………………

(Το μεγαλύτερο μέρος της ενεργείας για το ηλεκτρομαγνητι¬κό κέλυφος ο Κρόνος το εδέσμευε από το γεωλογικό ρήγμα που βρίσκεται νότια της Κρήτης και έχουμε διαφυγή ενεργείας που προέρχεται από την ώθηση των γεωλογικών πλακών, όπου η πλά¬κα της Αφρικής ωθεί την αντίστοιχη της Ευρασίας. Ακριβώς στο σημείο ώθησης έχουμε τεράστιες ποσότητες ενεργείας, την φύση και την ποσότητα της οποίας δεν έχουμε ακόμη ερευνήσει. Την ενέργεια αυτή δεν την χρησιμοποιούμε και ελευθερώνεται προς την ατμόσφαιρα. Για την τεχνολογία του Κρόνου ήταν πολύ εύκολη υπόθεση η δέσμευσή της και η δημιουργία του ηλεκτρο¬μαγνητικού κελύφους.

Είχε λοιπόν απομονώση τον πλανήτη από εξωγήινες επισκέψεις και επιθέσεις, έκανε ρύθμιση εποχών και κλιματολογικών συνθηκών κατά βούληση, ενεργοποίησε το ηφαιστειακό δυναμικό για άντληση ενεργείας και κάτω από αυτές τις προϋ¬ποθέσεις ο Κρόνος, θεωρούσε τον εαυτό του απρόσβλητο)……..

-ΣΗΜΕΡΑ Κύριος χρηματοδότης του «ΗΑΑRΡ» είναι η ΝΑΣΑ και η επάνδρωσή του γίνεται με επιστημονικούς συμβούλους δικής της επιλογής.



Ο πομπός «ΗΑΑRΡ» της Αλάσκας είναι 3000 φορές ισχυρότερος από τον μεγαλύτερο πομπό της γης.

Αξίζει να σημειωθεί και το γεγονός ότι το κρατίδιο του Βατικανού με κρατικές δαπάνες χρηματοδότησε την κατασκευή υπερσυχρόνου κατοπτρικού τηλεσκοπίου στην έρημο της Αρι¬ζόνα των ΗΠΑ, προκειμένου να ενισχύσει το έργο του ΗΑΑRΡ στην παρακολούθηση και απόκρουση των Εξωγήινων.

Οι επιπτώσεις από τη λειτουργία του ΗΑΑRΡ στο προσωπι¬κό που εργάζεται σε αυτό είναι, κόπωση, υπνηλία, υπερευαισθη¬σία, νευρικότης, απώλεια μνήμης, αύξηση σακχάρου στο αίμα, αρτηριακή πίεση, καρδιακά επεισόδια, καταράκτης, λευχαιμία, καρκίνος.

Το ΗΑΑRΡ εκπέμπει στα 435 ΜΗΖ, μια συχνότητα που μετα¬βάλλει τα κύματα και τη χημεία των κυττάρων του εγκεφάλου. Οταν μελετάτο ο πόλεμος των άστρων χρησιμοποιούσαν για το λόγο αυτό μεγάλες συχνότητες 1000-1200 ΜΗΖ, ενώ εδώ επιλέ¬χτηκε σκόπιμα η συχνότητα των 435 ΜΗΖ για τον έλεγχο του νου (MIND CONTROL), αφού το διάστημα των συχνοτήτων από 400 έως 435 ΜΗΖ είναι υπεύθυνες για τη σωστή λειτουργία της ανθρώπινης συνείδησης, και προκαλούν ψυχισμό από απόσταση, νευρώσεις και πλήθος ψυχικών ασθενειών.


Συχνότητες 435 ΜΗΖ ακτινοβολεί ο Γαλαξίας μας και ανι¬χνεύεται όταν εμφανίζονται UFO, αλλά όταν φθάνουν σ’ εμάς είναι εξασθενημένες.

Το σχέδιο ΗΑΑRΡ μπορεί να νεκρώσει τις επικοινωνίες ή να προκαλέσει ανωμαλίες σε αυτές, αφού η Ιονόσφαιρα που αποτελείται από 4 στρώματα από ύψος 56-800 χιλιόμετρα, είναι αυτή μέσα στην οποία αναπτύσσεται όλο το δίκτυο επικοινω¬νιών. Επίσης μπορεί να εκτρέψει τα αποδημητικά πουλιά, ζώα και ψάρια (χέλια), αχρηστεύει πυξίδες προκαλεί προβλήματα στα αεροσκάφη και νεκρώνει τους ηλεκτρονικούς βηματοδότες σε καρδιοπαθείς. Όταν το ΗΑΑRΡ βρίσκεται σε λειτουργία αυξάνει τη θερμο¬κρασία συγκεκριμένου μέρους της Ιονόσφαιρας κατά +23°C για χρονικό διάστημα πάνω από τρεις μήνες με αποτέλεσμα την εμφάνιση αφύσικων καιρικών φαινομένων σε διάφορες εποχές. Πρόκειται για πραγματικό βιασμό της φύσης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ Κ. ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ

diadrastika.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...