Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Τα ρίσκα που πρέπει να πάρει η Ελλάδα ! Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΣΧΑ





«Ναι, η Ρωσία είναι μια απο τις τρεις χώρες, που βοήθησαν πιο
αποφασιστικά για την απελευθέρωση της Ελλάδας,
όμως η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει γίνει ενιαίο κράτος με ενιαία εξωτερική πολιτική μπετόν και δεν μπορεί η Ελλάδα να συνάψει δικές της συμφωνίες και σχέσεις με τη Ρωσία».

Αυτή τη δήλωση έκανε μεταξύ άλλων ο πρώην υπουργός Μάκης Γιακουμάτος σήμερα σχολιάζοντας τις πληροφορίες και τις φήμες, ότι οι Ρώσοι θα προσφέρουν στην Ελλάδα και χρήματα και άλλη βοήθεια,αρκεί να προσφέρει και η Ελλάδα αποφασιστική και με ρίσκα βοήθεια στη Ρωσία.

Θα μπορούσε να πει κανείς στη «Σχολή» στην οποία ανήκει και ο Μάκης Γιακουμάτος: «σώωωωπα Μάκη!Δηλαδή είναι πιο συμφέρουσες οι χιλιάδες αυτοκτονίες ,οι χιλιάδες πτωχεύσεις ,υπό την ΜΠΟΤΑ της Μέρκελ και του Σόϊμπλε ,από όσο ΘΑ ήταν οι ίδιες υπό τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις του Πούτιν;»

Η επίσκεψη Τσίπρα που αρχίζει σε λίγο με 3ωρη συνάντηση και γεύμα με τον Ρώσο πρόεδρο Πούτιν προκαλεί όχι απλό ενδιαφέρον αλλά και ΜΕΓΑΛΗ ανησυχία στη Δύση για το ενδεχόμενο να μεταβληθεί η Ελλάδα σε προκεχωρημένη ρωσική βάση στο έδαφος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αυτή την εκδοχή προβάλλουν δυτικά και αμερικανικά ΜΜΕ με μεγάλη δόση υπερβολής. “Ομως η επίσκεψη στη χρονική συγκυρία που γίνεται είναι μέρος της σκληρής ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ με τη Μέρκελ και όσους ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ πίσω της. Και η διαπραγμάτευση έχει και ρίσκα επικίνδυνα, που μπορεί να φέρουν τα αντίθετα απο τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα.

Επειδή λοιπόν έχει ρίσκα δεν πρέπει να γίνει;

Η Ελλάδα και οι Έλληνες πρέπει να αποδεχθούν ότι πηγαίνοντας προς τη Ρωσία,ή την Κίνα ή τις ΗΠΑ έχουν πίσω τους τον ΓΚΡΕΜΟ που λέγεται όχι Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά ΜΕΡΚΕΛ-ΣΟΙΜΠΛΕ… Επομένως πρέπει να αποδεχθούν ότι πέφτοντας στο ρέμα μπορεί και να το περάσουν όλοι,μπορεί και όχι όλοι.

Οι πιθανές απώλειες πρέπει να υπολογιστούν σωστά και ύστερα να γίνει το αποφασιστικό βήμα προς όποια κατεύθυνση έχει τις καλύτερες πιθανότητες επιβίωσης.

Αυτό θα έκαναν όλες οι χώρες στη θέση της Ελλάδας.

Η Ελλάδα δεν πρέπει να μεταβληθεί σε μια Κούβα που θα τρέχει να εκλιπαρεί τις ΗΠΑ,όπως κάνουν τώρα οι Κουβανοί. Πρέπει να προσέξει ότι εκατομμύρια Κουβανοί είναι εξαθλιωμένοι, αλλά οι επί δεκάδες χρόνια ηγέτες τους ,οι Κάστρο έτρωγαν και τρώνε με χρυσά κουτάλια και είχαν μια ζωή ρωμαϊκών οργίων σε ΟΛΑ τα επίπεδα.

Η Ελλάδα δεν πρέπει να δώσει την ευκαιρία σε Μέρκελ-Σόϊμπλε, να αρχίσουν από την Αθήνα την υποδούλωση της Ευρώπης και τη Γερμανοποίηση ,που δεν πέτυχαν στον παγκόσμιο πόλεμο. Έστω και αν υπάρχει ο κίνδυνος να πάμε στην πορεία της Κούβας,ας καθορίζουμε ΜΟΝΟΙ μας την πορεία μας.

Αυτό ισχύει και προς το εσωτερικό της σημερινής κυβέρνησης στο λεγόμενο μεταναστευτικό.Δεν πρέπει να κρατήσει εδώ τον τεράστιο αριθμό προσφύγων ,αλλά να τον προωθήσει με συνοπτικές διαδικασίες προς το Βερολίνο,ΠΡΙΝ χάσουμε τη δυνατότητα να αποφασίζουμε ΜΟΝΟΙ μας για την τύχη μας.

Ο κίνδυνος να μας μετατρέψουν σε καιόμενη βάτο της Μέσης Ανατολής ,με την συσσώρευση προσφύγων είναι μεγάλος.
Η κυβέρνηση σήμερα φαίνεται να γνωρίζει τα όπλα που διαθέτει στη διαπραγμάτευση. Δεν είναι ούτε μικρά,ούτε άσχετα θέματα αυτά που περνούν με τη φημολογία,ότι πίσω απο τη φωτιά στο ρωσικό πυρηνικό υποβρύχιο είναι δυτικοί πράκτορες και πίσω απο το πρωτοφανές μπλακ άουτ στην Ουάσιγκτον και τον Λευκό Οίκο είναι Ρώσοι πράκτορες…
Η Ελλάδα σήμερα και αύριο παίζει σε πολλά ταμπλό. Στην Ευρωπαϊκή Ένωση συνεδριάζουν οι ΗΛΙΘΙΟΙ (ή ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ;) του Γιούρογουόρκιγκ Γκρουπ για να βαθμολογήσουν την οικονομική πολιτική της Ελλάδας,την οποία όμως επι 3 χρόνια έχτιζε χωρίς κανένα αποτέλεσμα το δίδυμο Μέρκελ -Σόϊμπλε με τους εδώ πρόθυμους-συνεργάσιμους…
Στο Παρίσι ο Γ. Βαρουφάκης συζητά με τους Γάλλους ΞΕΧΩΡΑ απο τους Γερμανούς και με τον επικεφαλής του ΟΟΣΑ Γκουρία επιστρέφοντας απο την Ουάσιγκτον και αυτό έχει την τεράστια σημασία του.
Στη Βουδαπέστη ο Υπουργός Εξωτερικών Κοτζιάς έχει πενταμερή με Σερβία,Ουγγαρία,Σκόπια,Τουρκία για τους αγωγούς στην περιοχή.

Στην Αθήνα η Ζωή Κωνσταντοπούλου,η οποία δέχεται ανήθικες επιθέσεις,προωθεί μέσα απο σοβαρές διαδικασίες την αμφισβήτηση του χρέους και αύριο η Ελλάδα θα πληρώσει το ΔΝΤ. Τι θα μπορούσε να γίνει με το χρέος, αν πράγματι υπήρχε ενιαίο κράτος στην ευρωπαίκή ένωση,όπως διατείνεται η «ΣΧΟΛΗ» Γιακουμάτων;

1.Να κάνει η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ συμφωνία με το ΔΝΤ για το υπόλοιπο του ελληνικού χρέους και να διαγράψει, εν όλω η εν μέρει ,το χρέος προς τα ευρωπαίκά όργανα,που είναι και το μεγα μέρος.
2.να συνεργαστεί με όλους, ώστε να παραδώσει τους ελληνες ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ με τα χρήματα στο εξωτερικό.
3.να επιβάλλει στην Ελλάδα την λειτουργία κομπιούτερ(μηχανοργάνωση το λένε) ,ώστε να κινείται η φοροδιαφυγή στα επίπεδα της Ευρώπης και όχι παραπάνω.
Απλά πράγματα που, αν δεν γίνουν, η Ελλάδα πρέπει να πάρει τα ρίσκα της και προς το ¨ξανθό γένος» και προς την Κίνα,εφόσον οι υπερατλαντικοί σύμμαχοι μας αφήσουν στα ΝΥΧΙΑ της Μέρκελ και του Σόίμπλε.Και να μάθει και αυτή η γενιά τι σημαίνει πόλεμος…

Η παλαιότερη γενιά να μην ξεχάσει ότι στα τελευταία πολεμικά χαρακώματα βρεθήκαμε με Ρώσους και Αμερικάνους,εναντίον Γερμανών.Και συμφέρει μόνο τους Γερμανούς και όσους τους υποδέχθηκαν εδω με τιμές πάνω στα πτώματα να το ξεχάσουμε…

Υ.Γ.Πόσο καιρό έχετε να δείτε τον Σόϊμπλε να βρίζει(όπως συνηθίζει ο αχρείος) τους Ελληνες;Τυχαίο νομίζετε;








Πηγή: http://www.zoomblog.org/2015/04/blog-post_997.html#ixzz3WoTYwa1x

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...