Δευτέρα, 13 Απριλίου 2015

Μισό εκατομμύριο Έλληνες τρέφονται από την εκκλησία – 280 συσσίτια, 180 Κοινωνικά Παντοπωλεία, 77 Τράπεζες Ρούχων
Περίπου 500.000 άνθρωποι στη χώρα λαμβάνουν δωρεάν μερίδες φαγητού, ενώ πάνω από 76.000 καταφεύγουν στα Κοινωνικά Παντοπωλεία.Μόνο πέρυσι λειτούργησαν από την Εκκλησία 280 συσσίτια, 180 Κοινωνικά Παντοπωλεία καθώς και 77 Τράπεζες Ρούχων.

«Κανένας χωρίς φαγητό, κανένας χωρίς φάρμακο». Αυτήν την εντολή έχει δώσει ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στους ανθρώπους της ΜΚΟ «Αποστολή» που προσφέρει στήριξη σε όλους όσοι έχουν πραγματικά ανάγκη. Σύμφωνα με το Patrastimes, τις προηγούμενες ημέρες εκατοντάδες εθελοντές σε όλη τη χώρα εργάστηκαν πυρετωδώς για να μη λείψει τίποτε το Πάσχα στις άπορες οικογένειες.

Η ΜΚΟ της Ελλαδικής Εκκλησίας, «Αποστολή», συνεχίζει το φιλανθρωπικό της έργο μοιράζοντας σε καθημερινή βάση χιλιάδες μερίδες φαγητού στο Ιδρυμα Αστέγων του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς και Σοφοκλέους). Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, και φέτος την Κυριακή του Πάσχα (στις 13:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρουφ, στην οδό Πειραιώς και Εχελιδών 69) θα στρωθεί ένα γιορτινό τραπέζι από το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων για τις ευπαθείς και κοινωνικά αποκλεισμένες ομάδες.

Πηγή: http://www.makeleio.gr/?p=318925

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...