Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2016

Δεν πήρε χαμπάρι τι …ψήφιζε.

 Την παραδοχή ότι δεν αντιλήφθηκε τη διάταξη για τις off shore έκανε
ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ψεκασμένων Θανάσης Παπαχριστόπουλος.


Μιλώντας στα Παραπολιτικά είπε χαρακτηριστικά ότι «δεν το πήρα χαμπάρι γιατί είμαι από τους βουλευτές που έκανα αγώνα μόνο για το άρθρο 106».

Κάνω την αυτοκριτική μου αλλά πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική τους και οι 300 βουλευτές όχι μόνο εγώ. Δηλαδή το ΚΚΕ που υποτίθεται τα πιάνει όλα, είπε Όχι αλλά δεν έκανε καμία νύξη μέσα στη Βουλή. Κιχ δεν ακούστηκε από κανέναν βουλευτή», υπογράμμισε και συνέχισε:

«Έχουνε δίκιο οι βουλευτές σε αυτό που λένε ότι στο μέλλον θα πρέπει να μελετάμε τα νομοσχέδια. Εγώ δεν το πήρα χαμπάρι γιατί είμαι από τους βουλευτές που έκανα αγώνα για το άρθρο 106, που ξέρετε τι σήμαινε, και για το ΕΚΑΣ. Αυτό δεν το πήρα χαμπάρι».

«Για μένα off shore και πολιτικός δεν υπάρχει. Οδηγία, ξε-οδηγία της ΕΕ και του ΔΝΤ εδώ θα έπρεπε πραγματικά η κυβέρνηση να αντιταχθεί από την αρχή.
«Δεν το πήρα χαμπάρι και ζητάω συγνώμη για αυτό. Δεν έχω παρατρεχάμενους, δεν έχω μετακλητούς, δεν έχω επιτελείο. Έχω δύο κοριτσάκια που τα λυπάται η ψυχή μου, δουλεύουν 30 ώρες την ημέρα δηλαδή τι να τους πω!»
Δηλαδή μόνo αυτό δεν πήρε… χαμπάρι; Oλα τα άλλα 7.000 σελίδων τα διάβασε; Φάπες ρεεε.
Πηγή

Πηγή: http://www.zoomblog.org/2016/05/blog-post_992.html#ixzz4AJG3TdBA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...