Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Μία χώρα που δεν μπορεί ούτε καν τα ρούχα και τις στολές των φαντάρων της να κατασκευάσει, αυτή είναι μία τελειωμένη στην ουσία χώρα.





Πολλοί δεν γνωρίζουν πως ο ελληνικός στρατός από τα μέσα της δεκαετίας του 80
αγοράζει και προμηθεύεται τα ρούχα και τις στολές του, από τα Άδανα της Τουρκίας σκάζοντας στους κύριους μάλιστα εχθρούς του πολλά δις τόσα χρόνια! Μεγαλύτερη ξεφτίλα δεν υπάρχει. Έτσι μας κατάντησαν οι "Δημοκράτες" της Μεταπολίτευσης... Είμαι απολύτως πεπεισμένος πια πως η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη. Όσοι ελπίζουν ακόμα, κακώς ελπίζουν. Δεν υπάρχει ελπίδα, είμαστε ήδη τελειωμένοι... Οι νεοέλληνες αυτοκτόνησαν δημοκρατικά και προοδευτικά. Αυτούς που βλέπετε να κυκλοφορούν ακόμη στους δρόμους, δεν είναι Έλληνες, είναι Ζόμπις. Διαδηλώνουν φωνάζουν και καταριούνται μάλιστα κατά αυτών των ηλιθίων και προδοτών που οι ίδιοι ψηφίζουν εδώ και 40 χρόνια και μετά πάλι τους ίδιους πάνε και ψηφίζουν... Ο πιο ηλίθιος λαός του Σύμπαντος.

ΠΗΓΗ

Το διαβάσαμε από το: Μία χώρα που δεν μπορεί ούτε καν τα ρούχα και τις στολές των φαντάρων της να κατασκευάσει, αυτή είναι μία τελειωμένη στην ουσία χώρα. http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/02/blog-post_9607.html#ixzz40LE0NpcV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...