Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Μας κήρυξαν οικονομικό πόλεμο





 Ολοκληρωτικό οικονομικό πόλεμο κήρυξε στην Ελλάδα η μαφία των ξένων τοκογλύφων που επιδιώκει με κάθε μέσο να αποδομήσει την κυβέρνηση και να γκρεμίσει το λαοπρόβλητο πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.


Χρησιμοποιώντας τους μηχανισμούς της ΕΚΤ προκάλεσε τραπεζικό μπλακ άουτ στις ελληνικές τράπεζες ενώ το ιερατείο των Βρυξελλών με θράσος χιλίων φασιστοειδών έφτασε σε σημείο να απειλεί τον ελληνικό λαό απαιτώντας τυφλή υπακοή Γιούνκερ, Σουλτς, Γκάμπριελ, Μέρκελ, Σόιμπλε, Λαγκάρντ και οι υπόλοιποι της συμμορίας των τοκογλύφων έβγαλαν χθες διαγγέλματα για να στηρίξουν τον Σαμαρά και τους υπόλοιπους της τρόικας εσωτερικού προπαγανδίζοντας το ΝΑΙ. Μάλιστα απείλησαν τον ελληνικό λαό ότι σε περίπτωση που ψηφίσει ΟΧΙ θα πρέπει να φύγει από την Ευρωζώνη. Πρόκειται για καθαρά καθεστωτική πρακτική η οποία παραπέμπει σε κατεχόμενη χώρα και βέβαια δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το ιερατείο των Βρυξελλών επιχειρεί να διαστρεβλώσει τα ερωτήματα που τίθενται στο δημοψήφισμα καθώς και το διακύβευμα στην εναγώνια προσπάθειά του να στηρίξει τους ντόπιους δοσίλογους τους οποίους επιχειρεί να επαναφέρει στην εξουσία για να συνεχιστεί η λεηλασία της χώρας. Στην ίδια κατεύθυνση με τους τοκογλύφους κινήθηκε ο Αντώνης Σαμαράς ο οποίος επιδόθηκε σε ένα ρεσιτάλ κινδυνολογίας προφητεύοντας χρεοκοπίες και δεινά για τον ελληνικό λαό. Ο πρόεδρος της ΝΔ μιλώντας σε λογικές πάτερ Παΐσιου επιχείρησε να περάσει στην κοινή γνώμη μια χαοτική κατάσταση στην Ελλάδα. Βέβαια, ο κόσμος γνωρίζει πολύ καλά ότι την στρατηγική του χάους προωθούν οι ξένοι τοκογλύφοι μαζί με την τρόικα εσωτερικού.

Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου έχει καταλάβει το παιχνίδι που παίζεται τόσο απ’ το ιερατείο των Βρυξελλών όσο και απ’ τους Σαμαρά-Βενιζέλο γι’ αυτό παραμένει ψύχραιμος και αποφασισμένος να προστατεύσει τη δημοκρατία και τη χώρα. Ο οικονομικός πόλεμος που μας κήρυξε η μαφία των Βρυξελλών θα συνεχιστεί και θα ενταθεί τις αμέσως προσεχείς ημέρες και θα κορυφωθεί την παραμονή του δημοψηφίσματος. Αύριο η κινδυνολογία θα συνεχιστεί με αφορμή την απόφαση της κυβέρνησης να μην πληρώσει τη δόση του ΔΝΤ.

Τα κανάλια της διαπλοκής έχουν ήδη έτοιμα τα προπαγανδιστικά θέματα που κάνουν λόγο για δήθεν χρεοκοπία παρά το γεγονός ότι οι οίκοι αξιολόγησης πήραν δημόσια θέση ότι η αθέτηση πληρωμών προς το ΔΝΤ δεν συνιστά πιστωτικό γεγονός. Ο οικονομικός πόλεμος και η βρόμικη προπαγάνδα δεν μπορούν να κάμψουν το φρόνημα του ελληνικού λαού. Θέτουν όμως σε κίνδυνο την ασφάλεια του τραπεζικού συστήματος και την ομαλή λειτουργία της οικονομίας. Βέβαια, οι ξένοι τοκογλύφοι και οι ντόπιοι δοσίλογοι αδιαφορούν για τις συνέπειες της ακατάσχετης κινδυνολογίας αφού το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να γκρεμίσουν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα.

ΠΗΓΗ



Το διαβάσαμε από το: Μας κήρυξαν οικονομικό πόλεμο http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/06/blog-post_5483.html#ixzz3eduEVJKY

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...