Παρασκευή, 24 Απριλίου 2015

'SKYGREECE' : ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΟΥΡΑΙΟ ΠΤΕΡΥΓΙΟ

ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ !Πρόκειται για την πρώτη ελληνική αεροπορική εταιρία που ξεκινά υπερατλαντικές πτήσεις σε
ΗΠΑ και Καναδά.
Η SkyGreece Airlines, είναι η νέα ελληνική αεροπορική εταιρεία που «ανοίγει τα φτερά της», προκειμένου να ξανασυνδέσει, με απευθείας υπερατλαντικές πτήσεις, την Ελλάδα με τις ΗΠΑ και τον Καναδά. Είναι δημιούργημα από ομογενείς επιχειρηματίες που πίστεψαν σε αυτό το όραμα και το υλοποιούν, με σκοπό την τακτική και όχι εποχική σύνδεση της Ελλάδας με την Αμερική.

Η SkyGreece πραγματοποιεί την πρώτη της πτήση, με τον «Ταξιάρχη» - το ιδιόκτητο Boeing 767/300ER, 274 θέσεων και στη συνέχεια με τον «Άγιο Δημήτριο»- το Air Bus A340/300, 300 θέσεων, συνδέοντας στις 24 Μαΐου την Αθήνα με το Τορόντο ενώ στις 18 Ιουνίου, αναμένεται η πρώτη πτήση από Θεσσαλονίκη προς Τορόντο με στάση στη Βουδαπέστη.

Το πρώτο της ταξίδι από Αθήνα προς Νέα Υόρκη θα γίνει στις 19 Ιουνίου με την ελληνική σημαία στο ουραίο πτερύγιο και τις σφραγίδες τριών οργανισμών για την ασφάλεια πτήσεων.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος της εταιρείας, Πατήρ Νικόλαος Αλεξανδρής, η «SkyGreece, είναι ένα “ξέσπασμα” του ελληνισμού της ομογένειας, που δημιουργήθηκε για να μείνει και να αναπτυχθεί περαιτέρω.
Η SkyGreece, αποτελεί το όχημα της ελληνικής φιλοξενίας, της ελληνικής παράδοσης, της ελληνικής κουλτούρας και της ελληνικής σημαίας».

_________________
πηγή: fpress.gr
http://filoiypervasi-pireas.blogspot.gr/2015/04/skygreece.html

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...