Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Ρίξτε κι άλλους φόρους! Μη γελάτε καθόλου. Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά...







Τί; Σας φάνηκε ακριβό το χαράτσι του 20% ή του 17% στις ασφαλιστικές εισφορές; Πάρτε τώρα
ένα 50% φόρο να σας βρίσκεται... Αλλά γιατί μόνο 50%; Να γίνει της... Δανίας. Να κατάσχονται τα τιμαλφή όχι των προσφύγων, αλλά των κατοίκων της χώρας άνω των 1.340 ευρώ! Θα σας αλλάξουν τα φώτα, παλιοκαπιταλιστές...

Μη γελάτε καθόλου. Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά...

Στην κυβέρνηση έχουν απασφαλίσει και ετοιμάζονται να "αρμέξουν" και να "απομυζήσουν" ό,τι μπορούν. Όσο κάνουν ότι διαπραγματεύονται τόσο πιο σκληρή θα είναι η τελική τους συμφωνία. Δεν θυμάστε τι έγινε πέρυσι. Αφού πρώτα παρίσταναν ότι διαπραγματεύονται, ενώ στην ουσία ετοίμαζαν κρυφό σχέδιο εξόδου της χώρας από το ευρώ διά παν ενδεχόμενο, στο τέλος υπέγραψαν ό,τι τους έβαλαν μπροστά τους.

Είναι σίγουρο ότι ούτε οι ίδιοι οι εταίροι δεν περίμεναν ότι θα υπογράψει τόσα μέτρα και θα αναλάβει τόσο μεγάλες δεσμεύσεις εξόντωσης της χώρας του ο Αλέξης Τσίπρας. Κι όμως το αριστερό παλικάρι τα υπέγραψε όλα. Και τώρα θα υπογράψει ακόμα περισσότερα. Τί νομίζετε; Ότι υπάρχουν κόκκινες γραμμές; Η μοναδική κόκκινη γραμμή που πραγματικά υπάρχει είναι αυτή της παραμονής τους στην εξουσία. Πάση θυσία. Πώς παλιά έλεγαν "ευρώ πάση θυσία"; Ε, τώρα έχουμε το "εξουσία πάση θυσία".

Άλλωστε, την καραμέλα έχουν ήδη αρχίσει να την πιπιλάνε. Ταξικός πόλεμος. Κηρύχτηκε από εδράνων Βουλής από τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Για να παραμυθιαστούν τα λοβοτομημένα πλήθη ότι η κυβέρνηση απονέμει δικαιοσύνη. Και τι δικαιοσύνη! Αλά Ροβεσπιέρου. Με φορολογικές και ασφαλιστικές γκιλοτίνες. Με καρατόμηση όσων έχουν κάνει το λάθος να νομίζουν ότι σε αυτή τη χώρα μπορούν να ασκήσουν επιχειρείν, να παράξουν εισόδημα, να παράξουν πλούτο, να ενισχύσουν την προσπάθεια αναστήλωσης της οικονομίας.

Φευ! Όλοι αυτοί είναι ταξικοί εχθροί! Ρίξ' τους λοιπόν στο κεφάλι ένα 50% φορολογία, ρίξε τους από πάνω και ένα χαράτσι για τα ασφαλιστικά ταμεία, πάρε τους και μια προκαταβολή φόρου 100% -και γιατί όχι και 200% αν χρειαστεί- και άσ' τους να πορεύονται. Στο τέλος βέβαια όχι δεν θα τους μείνει σεντ, αλλά θα βγαίνουν και κάθε χρόνο χρεωμένοι. Μπορεί, αλλά η δικαιοσύνη αλά ΣΥΡΙΖΑ θα έχει επικρατήσει. Όλοι θα είναι ίσοι μεταξύ τους. Στον βυθό βέβαια, γιατί η φτωχοποίηση της κοινωνίας θα γίνει "οριζόντια". Όλοι φτωχοί. Άρα και όλοι ίσοι.

Η κατάσταση έχει αρχίσει και ξεφεύγει. Η λογική του "άσε τους να πιουν όλο το πικρό ποτήρι" αρχίζει και ακυρώνεται από την ίδια την πορεία των πραγμάτων. Αν το πιουν το ποτήρι, θα έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος για την όποια δυνατότητα ανασυγκρότησης της χώρας και θα έχει γίνει τόσο μεγάλη ζημιά σε όσα εναπομείναντα κομμάτια της κοινωνίας στηρίζουν ακόμη την οικονομία, που δυστυχώς μπορεί να είναι πλέον και ανεπανόρθωτη.


ΥΓ: Α και μη χαλαρώνετε... Υπάρχουν κι άλλα... Έρχεται και το περιουσιολόγιο. Και όποιος πιστεύει ότι δεν θα λειτουργήσει για επιβολή έκτακτων χαρατσιών ανά περίπτωση και ανάγκη, ας μείνει στη νιρβάνα του...


Του Δημήτρη Παπακωνσταντίνου

Το διαβάσαμε από το: Ρίξτε κι άλλους φόρους! Μη γελάτε καθόλου. Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά... http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/02/blog-post_125.html#ixzz3zmoW6qzV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...