Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ! Εργοστάσιο στην Τουρκία έφτιαχνε σωσίβια «μαϊμού» για τους πρόσφυγες! (ΦΩΤΟ)






Η προσφυγική βιομηχανία συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς στην γειτονική Τουρκία
καθώς νέες πληροφορίες κάνουν λόγω για εργοστάσιο που κατασκευάζει «μαϊμού» σωσίβια στο Ιζμίρ!


Οι τουρκικές αρχές εντόπισαν τον εν λόγο παράνομο εργοστάσιο στο οποίο καθημερινά φτιάχνονταν σωσίβια τα οποία δεν ήταν ούτε καλής ποιότητας ούτε φυσικά ελεγμένα, τα οποία οι δουλέμποροι προμήθευαν στους μετανάστες οι οποίοι αποφάσιζαν να περάσουν με κάποιο πλοιάρια στα ελληνικά νησιά.


Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Dogan, η αστυνομία βρήκε εγκαταστάσεις στο Ιζμίρ της Άγκυρας, με μηχανήματα παραγωγής των τζάκετς, καθώς και 1.263 «κομμάτια» στην αποθήκη της, όπου εργάζονταν δύο ανήλικοι από τη Συρία!




Η έρευνα της αστυνομίας ξεκίνησε μετά τα τελευταία περιστατικά πνιγμών περισσοτέρων από 30 προσφύγων στο Αιγαίο. Όπως διαπιστώθηκε, τα σωσίβια που φορούσαν οι άτυχοι αυτοί άνθρωποι, ήταν «μαϊμού» και για το λόγο αυτό δεν τους βοήθησαν να σωθούν. Οι έρευνες συνεχίζονται για την ανεύρεση και άλλων παρόμοιων επιχειρήσεων.


crashonline

Το διαβάσαμε από το: ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ! Εργοστάσιο στην Τουρκία έφτιαχνε σωσίβια «μαϊμού» για τους πρόσφυγες! (ΦΩΤΟ) http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/01/blog-post_990.html#ixzz3wYht8Llg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...