Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Ξέρουν κάτι παραπάνω οι Ρώσοι για την Ελλάδα; Δηλώσεις – ΣΟΚ…





 Ποια ήταν η εκτίμηση υψηλόβαθμου Ρώσου πολιτικού για το μέλλον της χώρας μας… μετά το ηχηρό «όχι» στο δημοψήφισμα; Διαβάστε τη δημόσια τοποθέτηση που προκαλεί ανησυχία…


Ο αναπληρωτής ΥΠΟΙΚ της Ρωσίας, Αλεξέι Λικχάτσεφ, μίλησε ανοιχτά για αποχώρηση της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, καθώς τόνισε πως κάναμε σήμερα ένα βήμα προς την έξοδο!

Σύμφωνα με το TASS, ο κ. Λικχάτσεφ επισήμανε πως αν η Ελλάδα παραμείνει στο ευρώ, αυτό θα αποδιώξει τις πιθανότητες πολιτικής αποσταθεροποίησης, ενώ σε περίπτωση που προχωρήσει σε δραχμή θα χρειαστεί άμεσα δάνεια.

Για τις διαπραγματεύσεις τόνισε: “Είναι φανερό πως από τη Δευτέρα οι συζητήσεις θα να γίνουν πιο ενεργητικές. Ωστόσο, θα πρέπει να γίνει κατανοητό πως το «ΟΧΙ» της Κυριακής είναι ένα βήμα πιο κοντά στην έξοδο από την Ευρωζώνη».

Δε δίστασε να μιλήσει για την επόμενη ημέρα, αν αυτή περιλαμβάνει το Grexit. Τόνισε συγκεκριμένα πως αν αυτό συμβεί, τότε η Ελλάδα θα αναζητήσει νέους συνεργάτες και αυτοί οι συνεργάτες θα εμφανιστούν. “Οι χώρες της BRICS θα ενδιαφέρονταν να ενισχύσουν τη συνεργασία τους με την Ελλάδα”.


ΠΗΓΗ

Το διαβάσαμε από το: Ξέρουν κάτι παραπάνω οι Ρώσοι για την Ελλάδα; Δηλώσεις – ΣΟΚ… http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/07/blog-post_183.html#ixzz3fD1dtY00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...