Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Ναι στον πόλεμο όχι στην ταπείνωση … Δεν προσκυνήσαμε τον Αδόλφο Χίτλερ θα προσκυνήσουμε την Μέρκελ και τον Σόιμπλε;





Πoλεμο στους ξένους τοκογλύφους κήρυξε ο Αλέξης Τσίπρας απευθύνοντας σκληρή
προειδοποίηση προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν πρόκειται να …


υποκύψει σε απειλές και εκβιασμούς, υπογράφοντας μια συμφωνία που θα προκαλούσε καταστροφικές συνέπειες στη χώρα και την κοινωνία.

Ο πρωθυπουργός μιλώντας χθες στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε αποφασισμένος ακόμα και για ρήξη με τους δανειστές στην περίπτωση κατά την οποίαν αρνηθούν να υπογράψουν μια έντιμη και δίκαιη συμφωνία που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες του λαού και του έθνους.

Σαν λυσσασμένα σκυλιά οι ξένοι τοκογλύφοι επιτίθενται στην Ελλάδα και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με ένα καταιγιστικό μπαράζ εκβιαστικών δηλώσεων και απειλών, απαιτώντας την πλήρη παράδοση του λαού και της χώρας μας.

Μέρκελ, Γιούνκερ, Σόιμπλε, Σουλτς και τα υπόλοιπα καλά παιδιά της επικίνδυνης «παρέας» των Βρυξελλών έχασαν κυριολεκτικά την ψυχραιμία τους μετά την αποφασιστική και πατριωτική στάση του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος δεσμεύτηκε με τη χθεσινή βαρυσήμαντη ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, θέτοντας τους δανειστές προ των ευθυνών τους προειδοποιώντας ότι προτιμά τη ρήξη από την ταπείνωση του λαού και του έθνους.

Οι ξεκάθαρες θέσεις που διατύπωσε ο Αλέξης Τσίπρας εξόργισαν τους διεθνείς τοκογλύφους που άρχισαν μια συντονισμένη και βρόμικη όπως πάντα επίθεση με στόχο έστω και στο παρά πέντε να κάμψουν τις ελληνικές αντιστάσεις.

Με πρωτοστάτη τον περιβόητο Γιούνκερ οι τοκογλύφοι εξαπέλυσαν επίθεση με στόχο τον Αλέξη Τσίπρα τον οποίο επιχείρησαν να εμφανίσουν αναξιόπιστο.

Στην εναγώνια προσπάθειά του να εμφανίσει τον Έλληνα πρωθυπουργό ότι δήθεν λέει ψέματα στον ελληνικό λαό, ο Γιούνκερ είπε ότι δεν ζήτησε ποτέ αύξηση του ΦΠΑ στα φάρμακα και το ρεύμα, ούτε περικοπή στις συντάξεις.

Βεβαίως το μόνο που πέτυχε ο Γιούνκερ ήταν να γελοιοποιηθεί αφού το πακέτο μέτρων που απαιτούν οι δανειστές έχει δημοσιευτεί αυτούσιο στα μεγάλα ξένα πρακτορεία και το διεθνή τύπο και περιλαμβάνει μέτρα – φωτιά τα οποία θα καταστρέψουν ό,τι απέμεινε από την οικονομία της χώρας.

Οι εκβιασμοί και οι απειλές συνεχίστηκαν από εκπροσώπους του κυβερνητικού συνασπισμού στην Γερμανία οι οποίοι απείλησαν ανοιχτά με την επιβολή ελέγχου κεφαλαίων στις ελληνικές τράπεζες, για να πάρουν την απάντηση από την κυβέρνηση που προειδοποίησε αυστηρά ότι τέτοιες πρακτικές δεν πρόκειται να γίνουν αποδεκτές γιατί είναι παράνομες και παραβιάζουν το ευρωπαϊκό δίκαιο.

Μάλιστα πηγές από το Μαξίμου ξεκαθάρισαν ότι αν βρεθούν μπροστά σε τέτοιου είδους απειλές θα προσφύγουν άμεσα στα ευρωπαϊκά δικαστήρια.

O Aλέξης έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν υπογράφει συμφωνία με την οποία θα μειώνονται οι μισθοί και οι συντάξεις και θα γίνουν αυξήσεις στο ρεύμα και το ΦΠΑ που θα αγγίζουν τις μεγάλες λαϊκές μάζες και φυσικά είναι αντίθετος με την απαίτηση των ξένων τοκογλύφων να πάνε οι μισθοί στα 300 ευρώ και οι συντάξεις στα 100 ευρώ, για να μπορούν να μας ξεζουμίζουν οι ξένοι

Ο πρωθυπουργός για πρώτη φορά επιτέθηκε με πρωτοφανή δριμύτητα στους δανειστές αποκαλύπτοντας δημόσια πλέον τη στρατηγική τους. Επιχειρούν είπε ο Αλέξης Τσίπρας να ταπεινώσουν το λαό και την κυβέρνηση. Με πρακτικές επίδειξης πυγμής, εκβιασμούς και απειλές επιδιώκουν την απόλυτη υποταγή σε μια συνταγή που οδηγεί στον όλεθρο.

Για πρώτη φορά ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε σε δημόσια τοποθέτηση να επιλέγει τη ρήξη αντί την ταπείνωση, δηλώνοντας παράλληλα αποφασισμένος να προστατεύει τα συμφέροντα του λαού και της χώρας.

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε σε πόλεμο με τους ξένους τοκογλύφους και όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά. Η συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας στηρίζει την κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα. Ακόμα και τα κόμματα της αντιπολίτευσης με θλιβερή εξαίρεση τη ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά βρίσκονται απέναντι απ’ τους ξένους τοκογλύφους.

Η εφημερίδα μας λέει, ΝΑΙ στον πόλεμο, ΟΧΙ στην ταπείνωση. Η Ελλάδα δεν προσκύνησε τον Αδόλφο Χίτλερ, θα προσκυνήσει τώρα την Μέρκελ, τον Σόιμπλε και τον Γιούνκερ;






















Πηγή

Πηγή: http://www.zoomblog.org/2015/06/blog-post_875.html#ixzz3dLPkgPL7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...